Sisačko finale 2017.

PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA UPRAVLJANJE BICIKLOM I BICIKLISTIČKOGA ISPITA …  (NN 5/2016)

Poštovani ravnatelji/ce i učitelji/ce tehničke kulture,

Na inicijativu Postaje prometne policije Sisak, a u suradnji s : Autoklubom Sisak, Zajednicom tehničke kulture Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska te Udrugom pedagoga tehničke kulture Sisak :

organizira se natjecanja učenika/ca OŠ grada Siska, a koje su bile sudionice ovog Programa u 2017. godini, tj. na natjecanje se pozivaju OŠ: Ivana Kukuljevića, Braća Bobetko, Braća Ribar, 22. lipnja, Budaševo-Topolovac-Gušće, Viktorovac i Sela.

  • Natjecanje se održava u školskoj sportskoj dvorani u OŠ u Budaševu, 12. prosinca o.g. s početkom u 9 sati.
  • Natjecateljsku ekipu jedne škole čine: mentor/ica, jedna djevojčica i jedan dječak, koji su sudjelovali u Programu osposobljavanja i tijekom 2017. godine stekli Potvrdu o osposobljenosti za upravljanje biciklom.
  • Natjecanje se održava u vožnji spretnosti, a sadržaj i raspored prepreka je : “Elementi poligona – Program osposobljavanja za upravljanje biciklom i biciklističkog ispita” (n.n. 5/16). Ocjenjuju  se točnost i vrijeme.
  • Natjecateljska ekipa na natjecanje treba ponijeti (obvezno): Potvrdu o osposobljenosti za upravljanje biciklom i sportsku obuću.
  • Natjecanje se održava na biciklima i s opremom koji su nagrada Školi za najbolje plasiranog dječaka i djevojčicu. Ukoliko je Škola osvojila nagradu u prethodnom natjecanju, nagradu se dodjeljuje Školi  koja u toj kategoriji ima drugoplasiranog učenika/cu. Nagrade je osigurala Postaja prometne policije Sisak. Sve škole, sudionice natjecanja, dobivaju diplomu s naznakom plasmana.
  • Prijava ekipa se vrši na samom natjecanju.

Očekujemo Vaš dolazak !

Ako imate potrebu za dodatnim informacijama, koristite naš kontakt s ove web stranice.
Izvještaj možete pročitati ovdje.