Sisačko finale petogodišnjeg županijskog Projekta osposobljavanja učenika 5. razreda osnovnih škola za vozače bicikla

Poštovani ravnatelji/ce i učitelji/ce tehničke kulture,

iz samog naslova ovog podneska razvidan je njegov predmet, a sadržaj obilježavanja završetka našeg zajedničkog ostvarenja ovog Projekta osmislili su, na inicijativu Postaje prometne policije Sisak, ostali sudionici
planiranja i njegovog realiziranja proteklih pet godina (Zajednica tehničke kulture Sisačko-moslavačke županije, Udruga pedagoga tehničke kulture Sisak i Autoklub Sisak). Dakle, plan je sljedeći:

  • organizira se natjecanja učenika OŠ grada Siska, a koje su bile sudionice ovog Projekta u najmanje 50 % sadržaja Projekta, tj. na natjecanje se pozivaju OŠ: Ivana Kukuljevića, Braća Bobetko, Braća Ribar, 22. lipnja, Budaševo-Topolovac-Gušće i Sela.
  • Natjecanje se održava u školskoj sportskoj dvorani u OŠ u Budaševu, 15. prosinca o.g. s početkom u 9 sati.
  • Natjecateljsku ekipu jedne škole čine: mentor/ica, dvije djevojčice i dva dječaka koji su sudjelovali u Projektu osposobljavanja i stekli Potvrdu o osposobljenosti u posljednjem ciklusu Projekta u kojem je škola sudjelovala ( 22. lipnja = šk/g. 2014./15, a ostale škole 2015./16.).
  • Natjecanje se održava u vožnji spretnosti, a sadržaj i raspored prepreka je : "Elementi poligona – Program osposobljavanja za upravljanje biciklom i biciklističkog ispita" (n.n. 5/16), a što je ujedno i promocija sadržaja ispita vožnje u daljnjem radu po ovom predmetu.
  • Natjecateljska ekipa na natjecanje treba ponijeti (obvezno): Potvrdu o osposobljenosti za upravljanje biciklom i sportsku obuću.
  • Natjecanje se održava na biciklima i s opremom koji su nagrada za najbolju "žensku" i "mušku" ekipu. Nagrade je osigurala Postaja prometne policije Sisak.
  • Prijava ekipa vrši se na samom natjecanju.

Očekujemo Vaš dolazak !

Ako imate potrebu za dodatnim informacijama, koristite naš kontakt s ove web stranice.

Rezultate natjecanja možete preuzeti ovdje.