Važna obavijest!

Pogođeni razornim potresom, koji je zadesio većinu objekata s područja naše Županije, Autoklub Sisak odlučio je svoje djelatnike autoškole staviti na raspolaganje županijskom Stožeru civilne zaštite. Naime, trenutni uvjeti za osposobljavanje kandidata u Gradu su veoma otežani, još uvijek postoji velika mogućnost od urušavanja pojedinih zgrada, a smatramo da je potrebno i što manje ometati dobre ljude koji rade na hitnim sanacijama našeg Grada.

Istovremeno, u tim uvjetima ne možemo ni pružiti kvalitetnu nastavu iz upravljanja vozilom. Vjerujemo kako će se stanje u prometu kroz naredne dane barem malo normalizirati i moći ćemo nastaviti gdje smo stali.
Predavanja Prometnih propisa i sigurnosnih pravila su i nadalje online, kao i predavanja predmeta Pružanje prve pomoći.

Zbog ove novonastale situacije, premda smo i mi doživjeli veliku štetu na našem objektu, nastavljamo s akcijom „predblagdanski popust u autoškoli“ (zbog nedostatka vremena i jednostavnosti, naziv akcije smo ostavili isti). Obavještavamo sve korisnike naših usluga da smo već uspjeli osigurati telefonsku i internetsku komunikaciju na istim postavkama kao i prije potresa, a uskoro se vraćamo na „staru adresu“ u Vatrogasnu 2 smještajem u kontejnerski tip prostorija potrebnih za nastavak rada, kakav je sadržajno bio prije potresa.

Osvježili smo i ovu mrežnu stranicu s mogućnošću online prijave za autoškolu i pozivamo Vas da se putem iste upišete u autoškolu pod ovim „novo normalnim“ nametnutim uvjetima.

Želimo Vam što brži oporavak od trenutne situacije!
Vaš Autoklub Sisak.